За търговската марка

Vidima e водещата търговска марка в България за оборудване на баня. Отдавна за българския потребител Vidima е символ на отлично конструираната и надеждна санитарна арматура. Имидж, зад който стои над 70-годишен опит и традиция, модерни технологии и оборудване, висококвалифициран персонал и съвременни методи на организация и управление. През последните години портфолиото на марката се увеличи значително и освен смесители, вече се предлагат санитарен порцелан, акрилни вани, душ кабини и керамични поддушови корита, както и аксесоари  с марката Vidima.

Vidima се явява мост между българския потребител и европейския стандарт, като предлага перфектни продукти, създадени по най-съвременни технологии.

Продуктите с марка Vidima са изключително добре приети и в страните от Източна Европа и заемат все по-значителен пазарен дял.

Със съвременни и иновативни дизайнерски решения Vidima се превърна в синоним на практичните и с висока потребителска стойност изделия. Клиентите намират не само отделни продукти, a възможност да изберат цялостни решения за баня – колекции от продукти, обединени от обща дизайнерска линия.

Vidima е удачният избор за оборудване за баня, защото предлага високо качество, функционалност и стил на приемлива цена. Потребителите се доверяват на добре познатата им марка, заради качествените и надеждни изделия с елегантен дизайн, добре развитата дистрибуторска мрежа и организирания следпродажбен сервиз в рамките на 24 часа. Избирайки Vidima, клиентите получават нещо повече от перфектно функциониращ продукт. Те купуват собственото си спокойствие и сигурност.

Производителят е тук, в България и застава зад своите изделия, гарантирайки дълги години безупречна работа и комфорт.