За Блога

Добре дошъл в блога на Vidima – настани се удобно и нека поговорим!

Добре дошли в блога на Vidima! Създадохме това място, защото искаме да ви разкажем всичко за нас:

Да ви разказваме за нашата Зелена компания и за да споделим загрижеността си за опазване на околната среда и разумно използване на природните ресурси – нашата Синя отговорност.

За да имаме място, където да ви информираме за нашите конкурси и активности – в нашите Инициативи.

Да споделим с вас вълненията от работата си с младите хора на България – тези, които са Бъдещето ни и да се похвалим с победите и успехите на всички онези хора и организации, коитосме имали честта да подкрепяме по пътя на тяхното развитие – нашата Ангажираност.

За да научите още повече от вътрешния живот в компанията, споделяме някои интересни моменти от вътрешното ни телевизионно предаване – Актуално.

Ние от Vidima можем да споделим своя дългогодишен опит, да помогнем със съвет или препоръки. Ще Ви покажем как се произвеждат нещата, как се развива компанията, кои са хората и събитията определящи облика на нашата фирма.

Очакваме и ще се радваме на обратна връзка – въпроси, коментари, похвали, критики и споделени мнения. С този блог се надяваме да бъдем полезни и още по-близо до Вас. Настанете се удобно и нека поговорим!