Колеги даряват наградата си за Витомир Станилов

Протегнатата ръка в точния момент, желанието да помогнеш, когато това е жизненоважно, е безценно! Колегите от процес „Механичен“ от завода за арматура даряват наградата си като победители в инициативата „Екип на месеца по здраве, безопасност и 5S“ в подкрепа на Витомир Станилов.

Горди и щастливи сме, че се увеличават екипите, които продължават да го правят, с идеята други колеги и техни близки да се почувстват по-добре и да знаят, че не са сами в трудния период, който трябва да преживеят!

Благодарим Ви, колеги за сърдечната постъпка!

За месец януари победителите в инициативата „Екип на месеца по здраве, безопасност и 5S” са колегите от процес „Механичен”, Видима 2 – производствена площадка в с. Градница. Грамотата връчи Йордан Стоянов, ръководител на процеса. Видимо развълнуван, той благодари на всеки един колега и на всички заедно, като екип, за положените усилия и получения резултат! Йордан Стоянов подчерта, че обликът на процеса се е променил много през последната година и заслугата е на всички.

Ивелина Тънгълова, ръководител на отдел „Безопасност на труда и околна среда”, поздрави колегите за доброто им представяне и подчерта, че е важно да се спазват изискванията за безопасност, за да се прибират при близките си живи и здрави всеки ден. Пожела на победителите да поддържат достигнатото ниво, защото така се работи по-комфортно и е по-безопасно. Само по този начин ще пазят собственото си здраве и здравето на колегите от екипа – тяхното семейство на работното място, каза Ивелина Тънгълова.

Колегите получиха купата от Атанас Атанасов, инженер „Производствена ефективност” в отдел Ideal Way. Той пожела на работещите в процес „Механичен” да продължат да се подобряват, защото работната среда ще бъде по-привлекателна и приятна.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).