Честит 13-ти рожден ден на Центъра за споделени услуги!

Измина още една година от професионалния път на Центъра за споделени услуги на Идеал Стандарт Интернешънъл. Тази седмица колегите празнуват 13 години от създаването му през 2011 г.

„И какво развитие постигнахме за тези години! Толкова много процеси се поддържат и продължават да се разширяват. Благодарна съм, че работя с такъв всеотдаен екип, винаги жаден за повече, винаги фокусиран да постига най-добри резултати и да става все по-добър година след година. Специални благодарности на тези, които са от самото начало: Анита Стоянова, Стела Бороджиева, Александър Александров и Ярослав Дончев. Вашата упорита работа и решителност са прекрасен пример за подражание!“, поздрави колегите Каролина Средков, директор ЦСУ.

Тя благодари на партньорите и вътрешните клиенти, с които Центърът работи всеки ден, за да подкрепя бизнеса по най-добрия възможен начин.

Together for better!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).