Обогатихме фонда на библиотеката на СУ „Васил Левски“ с нови книги за източната култура

С финансовата подкрепа на „Идеал Стандарт – Видима“ АД библиотеката при СУ „Васил Левски“ – Севлиево обогати библиотечния си фонд с нови книги, които разказват за древната мъдрост, история и традиции на Китай.

От увлекателни приказки до пътеписи и исторически разкази, новите заглавия предоставят вълнуващо пътешествие в Източната култура. Всеки ученик в СУ „Васил Левски“ има възможност да се потопи в екзотиката и красотата на тази далечна дестинация.

Повод за закупуването на литературата е продължение на проведеното тематично събитие, посветено на Китай и китайската култура, което се проведе съвместно с Институт Конфуций към ВТУ и с Разказвачката на истории.

От училището благодариха на „Идеал Стандарт – Видима“ АД за книгите и ангажираността на компанията към образованието!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).