„Идеал Стандарт – Видима“ дари 50 принтера на МБАЛ „Д-р Тота Венкова”, детски градини и училище

Заводът за санитарна арматура направи дарение от 50 принтера за МБАЛ „Д-р Тота Венкова”, гр. Габрово. Това са устройствата, които излязоха от употреба след въвеждането на новата система за принтиране по проект „Управление на печата”.

Със задачата по подготовката, транспортирането и предаването на дарението бяха ангажирани колегите от отдел „Идеалният път“: Атанас Атанасов, Емануил Захариев, Милен Любенов и Христо Манолов.

Два принтера ще бъдат дарени и на детски градини в гр. Априлци и един за СУ „Васил Левски”, Севлиево.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).