„Идеал Стандарт – Видима“ поздрави акушерките в АГ отделението в Севлиево по случай Бабинден

С пожелание за здраве и много бебета да проплачат в родилното отделение на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“, Ярослав Дончев поздрави акушерките и лекарите в Деня на родилната помощ.

Изпълнителният директор на нашата компания спази традицията да поздрави медиците по случай един от най-старите народни празници, посветени на жените, които се грижат за родилката и първи посрещат новия живот.

Последната ни инвестиция е обособяването на ВИП стая със самостоятелно санитарно помещение за родилките, както и обновени санитарни помещения за медицинския персонал.

С модерно обзавеждане, отлични условия за родилките и новородените и изключително сърцатото отношение на медицинския персонал АГ отделението на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ в Севлиево е повод за гордост за болницата.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).