Честита нова 2024 година!

„Нека посрещнем Новата година с нагласата, че заедно градим бъдещето на тази компания и с нашите общи усилия можем да осигурим успеха ни!“, Ярослав Дончев, Изпълнителен директор и председател на Борда на директорите на „Идеал Стандарт – Видима“, Вицепрезидент Commercial Finance and Shared Services към „Идеал Стандарт Интернешънъл“.

„Нека Новата година донесе на Вас и Вашите семейства радост, любов и благоденствие в домовете Ви! Бъдете здрави!“, Емил Гатев, Директор на завод за производство на санитарна арматура.

„За новата 2024 година пожелавам на Вас и вашите семейства да сте здрави, силни и да пазите оптимизма и вярата в доброто дълбоко в сърцата си!“, Валентин Ганев, Директор на завод за производство на санитарна керамика.

„Много радост, благоденствие и щастливи мигове с любимите хора! Бъдете здрави!“, Милена Богданова, Директор Човешки ресурси Източна Европа.

„Нека красотата ни води в делата, нека силата ни дава увереност и нека мъдростта ни напътства във всяка крачка по пътя.“, Христо Караиванов, Директор Търговска организация Източна Европа.

„Посрещането на Новата година е повод за нови смели планове и ново начало. Нека тя донесе на всички благополучие, сбъднати мечти и щастие!“, Вера Йовева, Директор Supply Chain Източна Европа.

„Нови пазари, нови клиенти, нови продукти, Нова година – все прекрасни поводи да се поздравим и да вдигнем наздравица!“, Лазар Лазаров, Вицепрезидент DIY и електронна търговия.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).