В благотворителна кампания за Коледа в „Идеал Стандарт – Видима“ – над 100 000 лв. са дарените средства за Витомир Станилов

В рамките на две седмици в „Идеал Стандарт – Видима“ се организира Коледна благотворителна кампания в подкрепа на лечението на 16-годишния Витомир Станилов, чиито баща работи в завода за санитарна керамика.

Всички работещи в компанията показаха, че коледното чудо е възможно! Обединени в благородната кауза „Надежда за Витомир“ помагаме на семейството да не губи вяра и им вдъхваме надежда.

Тази Коледа наистина направихме една голяма добрина!

Средствата, събрани от работещите са 21 000 лв. В допълнение към тях, компанията също подкрепи каузата с 80 000 лв. и така дарената сума е на обща стойност: 101 000 лв.

Събраните средства покриват само част от цялата сума, необходима за лечението на Витомир. Искрено вярваме, че с нашия пример ще насърчим и много други хора и компании да помогнат на Витомир да оздравее!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).