Благородна постъпка на колегите от „Роботизирано шлайфане”

Колегите от „Роботизирано шлайфане” в завода за арматура получиха купа, златен сертификат и грамота като „Екип на месеца по здраве, безопасност и 5S”. Те дариха част от наградата си за лечение на наш колега. Поздравления колеги за благородната постъпка!

Светослав Тонкин, директор „Производство” на Видима 1, Павел Георгиев, ръководител на процес „Полирен” и Емануил Захариев, инженер „Производствена ефективност” в отдел Ideal Way поздравиха колегите за постиженията. С приповдигнато настроение и в приятна атмосфера победителите приеха наградите за доброто си представяне. Светослав Тонкин пожела на колегите да повторят успеха и в следващо издание на инициативата и отличията отново да са тяхно притежание. Емануил Захариев поздрави победителите, пожела им здраве и благодари за добрата им работа.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).