Praktiker отново заложи на Идеал Стандарт като основен доставчик на оборудване за баня

Дългогодишният партньор на „Идеал Стандарт-Видима“, Praktiker, отвори наскоро в Перник своя 15-ти магазин в Holiday Park. На площ от 8600 кв. м са изложени 50 х. артикула в съвременно и функционално оформление. Екип от 70 експерти е подготвен да осигури обслужване и консултации от най-добро ниво.

И този път Praktiker заложи на Идеал Стандарт като един от основните доставчици на оборудване за баня. Нашите продукти са широко представени по много добър начин. А консултантите в сектор „Баня“ са преминали обучение в Тренинг центъра ни в Севлиево. Мениджърите в Praktiker са изключително доволни от новата организация на магазина и смятат да я приложат и в останалите.

Подобряването на представянето на нашите продукти в магазините е наша постоянна грижа, както и обучението на персонала. В по-големите магазини разчитаме на собствени консултанти, които да обясняват продуктите въодушевено и компетентно.

Пожелаваме на екипа на Praktiker да помогне на повече хора да реализират мечтаната баня с нашите смесители, душ системи, керамични изделия, структури за вграждане и други, които са преминали през нашите ръце в етапа на производството и дистрибуцията.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).