Поздравления за колегите от „Логистика“ – „Екип на месеца по здраве, безопасност и 5S“ в завода за санитарна арматура

Колегите от Логистика (производствена площадка Севлиево) в завода за санитарна арматура, за първи път са „Екип на месеца по здраве, безопасност и 5S”. Освен купата и грамотата, които по традиция се връчват на победителите в инициативата, те заслужиха да притежават и Златен сертификат за достигнато високо ниво на 5S при спазване на изискванията за безопасност при работа. Работещите в Логистикабяха поздравени от Мариана Петрова, директор „Производствено планиране и логистика”, Михаил Йонков, ръководител дейност „Логистика”, Емануил Захариев, инженер „Производствена ефективност” в отдел Ideal Way и Светлина Ганкова, експерт „Здраве и безопасност при работа и околна среда” в отдел БТОС.

Мариана Петрова, директор „Производствено планиране и логистика”: „Изключително ми е приятно от името на ръководния екип на завода да ви поздравя и да ви връча наградите. Вие печелите за първи път инициативата „Екип на месеца по здраве, безопасност и 5S” и го направихте по забележителен начин! Вашето представяне е още по-впечатляващо, защото едновременно с купата заслужихте и специалния Златен сертификат! Това означава, че екипът е не само с най-добър резултат от всички, но е получил максималната оценка от 10 точки. Можете да се гордеете с това постижение. Поздравявам ви и очаквам да поддържате този висок стандарт!”

Емануил Захариев, инженер „Производствена ефективност”: Поздравления за постигнатия успех! Като човек, който от първо лице участва в одитите, съм свидетел колко добре се справяте. Пред очите ми извървяхте пътя към прогреса, който е безспорен през последните няколко месеца! Пожелавам ви да бъдете все така отговорни и да продължите да се подобрявате!”

Михаил Йонков, ръководител дейност „Логистика”: „Най-сърдечно благодаря за тази награда. Тя е признание за труда на всички колеги от екипа. През последните години направихме много промени в начина на работа и съм удовлетворен от постигнатия резултат. Успяхме да достигнем до тези високи нива като организация и 5S, което е много важно за доброто протичане на производствения процес. Другото, с което много се гордея, е, че сме сплотен екип и всеки ден доказваме, че когато работим заедно, успехите не закъсняват. Благодаря ви! Щастлив съм, че съм ваш ръководител и се радвам заедно да продължаваме и занапред.“

След традиционните снимки за спомен, срещата премина в свободен разговор, в който колегите споделиха намерението си да се представят все така убедително и в бъдеще.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).