„Идеал Стандарт – Видима“ с активно участие в обновяването на Инфекциозно отделение на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“

По време на официалното откриване на обновеното Инфекциозно отделение на „МБАЛ Д-р Стойчо Христов“ Валентин Ганев, директор на завода за санитарна керамика заяви: „Ние в „Идеал Стандарт – Видима“ винаги сме били социално отговорна компания, но да сме партньори на Общината и болницата в Севлиево е специална отговорност, защото по този начин ние помагаме в нашия град непрекъснато да се подобрява стандарта на живот и да имаме достъп до едни по-добри здравни услуги, когато се налага. През годините сме участвали нееднократно в процеса на поддържане и обновяване на оборудването на болницата. Това, което пожелавам е така, както се обновява оборудването в това отделение, така да започне и обновяване на персонала, за да може гражданите на Севлиево да получават тези услуги, които ни се полагат.“

Заместник-министъра по здравеопазването проф. Илко Гетов откри реновираното Инфекциозно отделение на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ в Севлиево, което се реализира по програма на Министерството. Д-р Иван Иванов, кмет на Община Севлиево и д-р Пламен Цеков, директор на болницата благодариха на „Идеал Стандарт – Видима“ за подкрепата през годините.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).