С уважение към всеки работник, излизащ в пенсия от завода за керамика

В завода за керамика се спазва традицията всеки работник, излизащ в заслужена пенсия, в последния си работен ден да се среща с Валентин Ганев, директор на завода.

Ето какво сподели Васил Павлов, работник в звено „Инструментална“ на днешната среща: „Пенсионирам се след 24 години работа в завода. Години, които минаха като едно дълго, но много ползотворно и интересно приключение. Попаднах на много добри ръководители. Искам да изкажа моята най-голяма благодарност специално на Васил Йонков, ръководител „Производствени технологии“, за отношението – винаги ми е помагал и се е отнасял към мен с разбиране. С колегите също много добре се разбирахме и с времето изградихме много добър екип, който сега се подмладява и има много добра приемственост.
Пожелавам на фирмата да се развива добре, да има работа и хората, които работят в завода да са доволни!“
Пожелаваме на Васил здраве, дълголетие и радост, която да изпълва дните му!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).