Стажантска програма в Центъра за споделени услуги

Тази година стажанти ще посрещне Центърът за споделени услуги на „Идеал Стандарт – Видима“.

Центърът за споделени услуги на „Идеал Стандарт – Видима“ обявява началото на Стажантска програма 2023 „Път към успеха“.

По време на стажа студентите ще придобият ценен практически опит в областите: счетоводство, финанси, обслужване на клиенти, маркетинг.

Платеният стаж на студентите е от юли до септеври. Те получават Сертификат за успешно завършен стаж и най-добре представилите се ще получат възможност за постоянна работа след стажа.

Документи се подават на адрес: „Идеал Стандарт – Видима” АД Дирекция Човешки ресурси, Светла Георгиева

гр. Севлиево 5400, ул. “Бял бряг” №1

тел: 0675/ 30 532 ;

e-mail: JobsBG@IdealStandard.com  

Краен срок за кандидатстване:
26.06.2023 г.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).