Вторият випуск дуално обучение предаде своите дипломни проекти

На 28 април 2023 г., учениците от 12 клас, които се обучават в дуална форма по специалност „Машини и системи с ЦПУ“ към ПГМЕТ „ген. Иван Бъчваров“ предадоха своите дипломни проекти, които ще защитят на държавния изпит на 23 май 2023.

Това е вторият випуск дуално обучение, който работи по реални производствени задания, напътстван от своите наставници, нашите колеги – инж. д-р Хасан Хасанов, инж. Светлана Георгиева, Катерина Шанова, инж. Гергана Стоянова и инж. Владислав Рачев.

Като продължение на подготовката им техните наставници инж. д-р Хасан Хасанов, инж. Светла Георгиева и инж. Владислав Рачев ги им дадоха ценни съвети какво поведение да имат пред публика, как да презентират дипломната си работа, как да говорят, на какво да акцентират и как да впечатлят държавната изпитна комисия. Тези и други напътствия зрелостниците получиха по време на пробната защита на 2 май.

Учениците бяха на практика през последните две години в процес „Механичен“ към завода за производство на санитарна арматура на „Идеал Стандарт – Видима“.

Пожелаваме им успех и достойно представяне на държавния изпит на 23 май!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).