Подпроцес „Прахово боядисване” със златен сертификат за здраве, безопасност и 5S

Колегите от подпроцес „Прахово боядисване” са „Екип на месец февруари по здраве, безопасност и 5S”. Тяхното представяне е оценено с  максималния брой точки – 10, което ги прави притежатели на златен сертификат за достигнато и поддържано изключително ниво на 5S и спазване на изискванията за безопасност при работа.

Това е вторият тим в завода за производство на санитарна арматура, успял да спечели отличието, от началото на инициативата. Първите достигнали забалежителното постижение са колегите от подпроцес „Производство на лети заготовки”.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).