Нова маркировка в завода за санитарна керамика

Маркировката в завода за производство на санитарна керамика в „Идеал Стандарт – Видима“ беше изцяло обновена, а в определени зони беше създадена нова. Тя осигурява безопасно движение на хора и вътрешнозаводски транспорт.

Станимир Ангелов, ръководител „Инфраструктура и поддръжка“, отдел „Управление на проекти“ разказва: „Поставихме допълнителни пътни знаци, които да подпомагат безопасното движение. Обозначени са места за количките с изделия. Подобрихме визуализацията в някои от зоните: производствена линия 4,5 и зоната на сушилни, както и в участъци „Производство на гипсови калъпи, „Подготовка на масата и „Подмяна на калъпи“. Нови символи за внимание „Внимание мотокар“ са поставени на пешеходните зони, за да привличат вниманието. Възобновихме и маркировка в склада и около пещите. Колегите извършиха голяма по обем работа, която допринася за безопасността в завода и за неговия облик.“

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).