Колегите от „Шприцове” за пети път печелят „Екип на месеца по здраве, безопасност и 5S”

Колегите от „Шприцове” в завода за санитарна арматура са „Екип на месеца по здраве, безопасност и 5S”. Те печелят това признание за пети път от началото на инициативата! Фактът, че са многократни победители, означава, че са най-ангажираните в поддържането на добро ниво на работната среда и спазването на изискванията за безопасност. Постоянството е едно от условията, които е необходимо, за да се подобряваме. Влизайки в производственото помещение на подпроцес „Шприцове”, веднага прави впечатление, че всичко е подредено и е на определеното за целта място, обозначено и маркирано. Много чист процес!

При връчването на отличията ги помолихме да споделят „тайната” на тяхното успешно представяне в инициативата.

Колегите от подпроцес „Шприцове” бяха първите, които решиха да даряват сумата от наградата си за подпомагане на нуждаещи се от подкрепа хора в завода. Инициатива, която беше продължена и от други екипи!

Поздравяваме колегите за поредното отличие и им пожелаваме здраве, щастие, много поводи за усмивки и удовлетвореност!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).