Марин Велешки в надпревара с облаците

Срещаме ви с Марин Велешки, инженер – конструктор в отдел „Конструиране на керамични изделия“, в завода за керамика. Неговото хоби е да пътешества с мотора си, както самият той казва „в надпревара с облаците“. Приключенец. Носител на награда „Pass hunter 2021 България – Страстен ловец на проходи и пътища“ – награда на METEO-RIDE.COM сайт на пътешестващите мотоциклетисти в България. Както можете да се досетите, той е търсач на непознати маршрути и преходи за мотоциклетисти, на красиви и спиращи дъха гледки.

Марин се определя като „Adventurer” – приключенец, търсач на нови и непознати красиви кътчета на България и света. А какво е да бъдеш АДВЕНЧЪР на две колела? На този въпрос отговаря самият Марин:

„Адвенчърът е човек, който няма нищо общо с традиционното разбиране за моторист или рокер. Той е приключенец, тръгнал някога от някъде, за да стигне до където е искал или могъл. За едни е хоби, за други – начин на живот, за трети – развлечение. Всеки приключенец на две колела, докато кара мотора си по пътя, запечатва в съзнанието си безброй нови места, приятели, истории, гледки, мъдрост и много други неща, които в нормалното ежедневие няма как да намери.

Адвенчър е това след дълъг работен ден, седмица, месец, да се качиш на мотора и да търсиш собствен мир и свобода, да обикаляш безкрай по знайни и незнайни пътища на света. Обикновено в житейския ритъм главата ти е с размерите на балон от информация и проблеми, но облечеш ли екипа и тръгнеш ли на някъде влизаш в един друг свят – без проблеми, тревоги, пълно изключване от рутината на ежедневието в надпревара със себе си. Адвенчърът е човек, който обича да излиза от зоната на комфорт – да се среща с непознатото, новото, интересното. За него радостта е в пътя, а не в крайната цел.“

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).