Мил жест

С мил жест ни зарадва нашият бивш колега Георги Петков, който подари и лично пося вечнозелено дръвче, пропътувало 2800 км от Монпелие, Франция до Севлиево.

Той сподели, че пази много мили спомени от колегите и работата си в завода за керамика, в който е работил близо 13 години и е променил живота му към по-добро.


В момента Георги е международен шофьор и превозва наши изделия към европейските пазари, но не пропуска случай, когато е в Севлиево да поздрави колегите си.
Днес, той се отправя отново на път с нашите изделия, а ние му пожелаваме безаварийно и спокойно пътуване!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).