„Хвани и пусни“- детски риболовен турнир

„Искам да изкажа своята искрена благодарност към екипа на „Идеал Стандарт – Видима“ в лицето на ръководството на завода за керамика за традиционната подкрепа, за уважението към организаторите и провеждането на детския риболовен турнир“. Това сподели един от организаторите – Тодор Пеев, който работи и в завода за санитарна керамика.

На 4 юни, в красивата местност на  язовир „Янтра“ край Севлиево се проведе детски риболовен турнир под мотото „Хвани и пусни“. В турнира участваха 50 деца в две възрастови групи от 4 до 8 г. и от 8 до 14 г., като най-малкият участник бе момиченце на 3 годинки, внучка на нашата колежка Веска Димитрова. Турнирът се проведе по правилата на Българска федерация риболовни спортове, сектор „Плувка деца“. Главни организатори са нашите колеги от завода за производство на санитарна керамика – Тодор Пеев и Цоньо Цонев, членове на Централна рибно-опазваща организация.

Тодор Пеев, обясни: „Целта на това събитие е да изкара децата от електронната среда, да популяризира риболовния спорт и да възпитава любов към природата и опазването й.“

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).