Златен медал за „Отливка на годината” за смесител Ceraplan

Златен медал и диплом за „Отливка на годината” са новите отличия, които допълват богатата витрина от награди, спечелени през годините от завода за санитарна арматура. Тяло за вана стенна Ceraplan III получи приза на Международната научно-техническа конференция по металолеене. Наши представители бяха Евгений Маринов, инженер „Развитие на производствените процеси” и Иван Бонев, инженер „Индустриализация”.

Наградата бе връчена по време на събитието, което се организира за 27-ми път от Научно-техническия съюз по машиностроене.

Град Плевен събра представители на бранша, за да даде възможност на специалисти в тази област да представят своите научни достижения и да дискутират по проблемите на леярското производство. В тази богата и разнообразна палитра от съмишленици присъствието ни беше белязано с връчване на новото отличие. За периода от 2019 г. до сега са произведени близо 150 000 отливки на тяло за вана стенна Ceraplan III, което е впечатляващо количество. Нека да се поздравим за поредното отличие на завода за производство на санитарна арматура!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).