150 участника в кроса на „Идеал Стандарт – Видима“

Лекоатлетически крос за деца и ветерани се проведе в парк „Казармите“ на 16 април. В надпреварата се включиха 150 души във всички възрастови групи. Кросът се проведе в рамките на националния фестивал „Семе българско“ в Севлиево.

Летоатлетическият крос е първата от поредицата инициативи, които „Идеал Стандарт – Видима“ организира по повод две забележителни годишнини в своята истроия – 70 години производство на санитарна арматура и 30 години в семейството на Идеал Стандарт. Всички инициативи, посветени на тези две дати в развитието на компанията ще преминат под надслов „Създаваме заедно“.

В кроса се включиха деца от Севлиево, Габрово, Велико Търново, Троян и Априлци.

Ето и класирането:

Момичета до 6 г.

 1. Елиза Халил
 2. Марая Георгиева
 3. Дая Христова

Момчета до 6 г.

 1. Калоян Цветанов
 2. Митко Димитров
 3. Радослав Мариянов

Момичета 1 – 4 клас

 1. Елена Ангелова
 2. Преслава Христова
 3. Християна Тодорова

Момчета 1 – 4 клас

 1. Александър Георгиев
 2. Калоян Недялков
 3. Иво Ковачев

Момичета 5 – 8 клас

 1. Надежда Недялкова
 2. Теодора Борисова
 3. Симона Трифонова

Момчета 5 – 8 клас

 1. Димитър Петков
 2. Цветослав Иванов
 3. Асен Петков

Момичета 9 – 12 клас

 1. Марая Колева

Момчета 9 – 12 клас

 1. Йоанис Милчов
 2. Шепол Емилов
 3. Петър Вълев

Ветерани

 1. Мирослав
 2. Зорница
 3. Йоана и Станимира

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).