Хората с големи сърца

Колегите от екип А, ПЛ 7,8 – зона преди сушене ва завода за производство на санитарна керамика са носители на купата „Екип на месеца по безопасност“ за януари. Те печелят тази награда за трети път и не скриват своята радост от това постижение.

След награждаването, те единодушно заявиха своята воля да дарят паричната награда в размер на 400 лв. на младежите от Център за настаняване от семеен тип на младежи с увреждания в Севлиево.

Благодарим Ви за благородния жест, който показва колко големи сърца имат нашите колеги!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).