Благороден жест на колегите от процес „Полирен”

Колегите от процес „Полирен” на Видима 1 са „Екип на месеца по здраве, безопасност и 5S”. Резултатите от последния одит за 2021 г. показаха най-добро представяне на Екип 4 от процеса, който се класира на първо място. След него се нареждат „Асмега 3”, „Механичен” – Видима 1 и подпроцес „Шприцове”.  

Отличеният екип реши да дари сумата от наградата, която печели, на децата на свой колега, наскоро загубил живота си от Covid-19. След подобен жест думите не достигат. В трудните времена, в които живеем и работим, да направиш добро е най-чистата проява на човечност! Благодарим ви, колеги!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).