С благодарност и уважение към лекарите и акушерките

Днес, на Бабинден, за поредна година уважение и благодарност бяха изказани към лекарите и акушерките в АГ отделението в МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“.  По повод Деня на родилната помощ се състоя и символичното откриване на изцяло ремонтираната операционна зала в отделението. Ярослав Дончев, изпълнителен директор на „Идеал Стандарт – Видима“, поздрави лекарите и акушерките и им пожела здраве, за да бъдат все така всеотдайни в една от най-хуманните професии – да даряват нов живот.

През 2021 година беше направен цялостен ремонт на операционната зала благодарение на дарителската подкрепа на „Идеал Стандарт – Видима“.

Традиция за компанията е на Бабинден да поздравява работещите в АГО в болницата и да обещава подкрепа за конкретна нужда в отделението. През годините са направени редица подобрения и ремонти на помещенията, както и закупуване на жизненонеобходима техника и оборудване – кувьоз, 4D ехограф, легло за раждане, съвременни легла и други.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).