Високо признание за „Идеал Стандарт – Видима“ от Министерството на труда и социалната политика

На 14 януари „Идеал Стандарт – Видима“ получи най-високото отличие в категория „Общество“ в първите награди на Министерството на труда и социалната политика. Призът бе връчен на Емил Гатев, директор на завода за производство на санитарна арматура от заместник-министър Иван Кръстев. Наградата е високо признание за дарителската подкрепа на компанията в сферите здравеопазване, образование, изкуство, култура и спорт (линк към представянето на компаниятатук).

Ние сме най-голямата компания в Област Габрово и осъзнаваме, че имаме голям ангажимент към обществото и региона, където оперираме. Доказателство за това е огромният ни принос към развитието на различни сфери в обществения живот“, каза Емил Гатев при получаването на наградата.

В последните години все повече компании и структури на публичния и гражданския сектор осъзнават, че най-висока възвращаемост имат инвестициите в развитието на техните служители и за изпълнението на каузи, които повишават качеството на живот и подпомагат социалното, икономическо и екологично устойчиво развитие на обществото“, заяви министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков при откриването на церемонията.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).