„Идеал Стандарт – Видима“ дари специализирани учебници на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“

Специализирани учебници по „Програмиране на металорежещи машини с ЦПУ“ и „Настройване на металорежещи машини с ЦПУ“ бяха дарени от „Идеал Стандарт – Видима“ на учениците от специалност „Машини и системи с ЦПУ“, дуална форма на обучение, в Професионалната гимназия по механоелектротехника „Ген. Иван Бъчваров“ в Севлиево. Дарението в учебници е на стойност 3300 лв.

От името на компанията Светлана Георгиева и инж. Хасан Хасанов връчиха най-съвременните учебни помагала, които ще подпомогнат обучението на учениците от 11 и 12 клас за професия „Машинен техник“. Само да припомним, че дуалната система на обучение в Севлиево е въведена с подкрепата на „Идеал Стандарт – Видима“, като форма на запознаване и навлизане на младите хора в професията и по този начин връзката бизнес – образование се реализира чрез практическо обучение. През тази учебна година предстои да завърши и първият випуск от дуалната форма.

Връчването на учебниците съвпадна с патронния празник на Професионалната гимназия. По повод 59-тата годишнина на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“ пожелаваме на учителите и учениците здраве, много постижения и успехи!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).