Борислав Витанов, ръководител на процес „Леярен”: Промяната в процеса е невъзможна без хората, които работят в него

Обръщаме по-специално внимание на процес „Леярен”, защото това е мястото, на което се поставя основата, началото на всяко изделие. Оттук тръгва продуктът, който трябва да привлича вниманието на клиента с дизайн, качество, удобство, конкурентна цена и да прави дома, офиса, обществените сгради по-приятни, уютни и красиви.

През последните две години в този процес бяха закупени машини за леене под ниско налягане, за производство на сърца, машини за почистване на заготовки, нова пясъкоструйна машина.

Инвестициите доведоха до повишаване на производителността на труда, намалиха ръчния труд, подобриха работната среда.

В процеса вече работят две нови дробометни машини – прочетете повече зя тази инвестиция – „Инвестиция в дробометна машина…“. А какво е новото, Борислав Витанов, ръководител на процес „Леярен” разказва: „Преди няколко дни бяха доставени четири автоматични банцизи, а в началото на следващата година очакваме още една нова машина за леене под ниско налягане Induga. Така ще изпълним амбициозната цел на ръководния екип на завода за цялостно обновяване на процес „Леярен”. В най-смелите си мечти не съм предполагал, че ще съм свидетел на такава сериозна промяна в процеса. Но какво е той без хората, работещи в него? Искам да благодаря на всички колеги за труда им, за разбирането им в трудните моменти, които не са малко, и да им пожелая да са здрави те и техните семейства“.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).