Together World Tour посети и нашите заводи

В епизода в Париж от турнето на Идеал Стандарт Together World Tour кадри от експертизата в производството бяха заснети в нашите заводи.

В рамките на два дни снимачен екип от Италия проследи производствения процес в заводите за производство на санитарна арматура и керамика. Окото на камерата проследи до най-малкия детайл и внимание, с което се подхожда при създаването на изделията.

Пренесете се в атмосферата зад кулисите:

В завода за производство на санитарна арматура:

В завода за производство на санитарна керамика:

Епизодът на Together World Tour в Париж, можете да гледате тук: https://www.togetherworldtour.com/en/paris/

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).