Стажантите казаха „Довиждане“ на своите ръководители

Днес, младежите от лятната стажантска програма „Път към успеха“ на „Идеал Стандарт – Видима“ казаха „Довиждане!“ на своитe ръководители. Тази година 20 студенти в рамките на два месеца се „потопиха“ в реалната работна атмосфера и участваха в проекти на различни отдели в компанията – планиране на производството, механика и електротехника, логистика и дистрибуция, финанси, човешки ресурси и други.

Въпреки, че не се състоя традиционното закриване на стажантската програма, не липсваха емоции в последния работен ден на младежите. От името на стажантите Петър Драганов и Теди Денчева изразиха своята благодарност, като сравниха стажа си с игра на шах: „Нашите ръководители ни научиха да правим възможно най-добрите ходове в краткия ни престой, за което сме им много благодарни! Това лято ние направихме нашия дебют и нашия първи ход в „Идеал Стандарт – Видима“. През тези два месеца ние имахме честта да наблюдаваме отблизо ходовете на нашите ръководители и да се учим от техните стратегии на тяхната „шахматна дъска“. Те успяха да ни подтикнат към самоусъвършенстване и ни накараха да тренираме умовете си. И сега, в края на програмата знаем, че най-добрата стратегия, която може да имаме за шах, е същата стратегия, която трябва да приложим и в живота: Никога не се предавай. Играй до последния си ход!“

Всички стажанти получиха сертификат за успешно завършен стаж с посланието: “Нека заедно градим бъдещето!“. А ръководителите ги изпратиха с пожелание за нови срещи следващото лято.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).