Инвестиция в дробометна машина в процес „Леярен” в завода за арматура

Първата нова дробометна машина в процес „Леярен” на завода за арматура е монтирана и след направените успешни проби започна да работи ефективно през август.

Поредната инвестиция е следващата крачка към обновяването на процеса. Основните предимства на новата дробометна машина са:

  • подобреното качество на отливката по отношение на вътрешните и външните повърхнини;
  • по-голям обем на тела за едно зареждане;
  • почти два пъти по-краткото време за дробометене.

В годишния инвестиционен план е заложена и втора дробометна машина, която ще бъде доставена през септември. Освен нея се очаква да бъдат доставени четирите автоматични банцизи, с което ще се изпълни амбициозната цел на ръководния екип на завода за цялостно обновяване на процес „Леярен”.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).