„Екип С, ПЛ 1, 2, 3 – зона след сушене“ в завода за керамика e “Eкип на месеца по безопасност на труда” за месец юли

За първи път носители на купата “Eкип на месеца по безопасност на труда” получаха „Екип С, ПЛ 1, 2, 3 – зона след сушене“ в завода за производство на санитарна керамика.

Началото на инициативата е положено през 2013 г. под мотото „Ние сме отговорни за нашата безопасност”. Наградите са поредната стъпка в процеса за усъвършенстване в посока безопасен труд, отговорност и ангажираност на всички работници и служители в компанията.

Купата “Eкип на месеца по безопасност на труда” е преходна в рамките на инициативата и се предава от екип на екип.

Поздравяваме колегите за успеха! Пожелаваме им да бъдат здрави и все така ангажирани с безопасността на труда!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).