Процес „Галваничен“ продължава благородната кауза в подкрепа на колеги

Процес „Галваничен” на работната площадка в с. Градница на завода за санитарна арматура е „Екип на месеца по здраве, безопасност и 5S”. Това показаха резултатите от проведените одити, които поставиха на първо място колегите от Asmega 2. Купата беше връчена на победителите от Йонас Нилсон, главен изпълнителен директор на компанията. По време на краткото събитие Емил Гатев, директор на завода са санитарна арматура поздрави колегите за резултата и затова, че за втори път са показали забележително ниво на добре организиран и подреден процес. Той им благодари за достойната постъпка да дарят цялата сума за лечение на дете на наш колега!

Така процесите взели решение да предоставят средствата от наградата или част от нея продължават да се увеличават. Началото поставиха  подпроцес „Шприцове”, които два пъти бяха победители и двата пъти предоставиха сумата за нуждаещи се колеги. Към тях се присъединиха процес „Пресов”, подпроцес „Почистване на месингови отливки” (отново два пъти), подпроцес „Прахово боядисване”, „Производство на месинг блок” и сега „Галваничен” на Видима 2.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).