Споделено от Данаил Микински и Пламен Баръмов

Започваме една поредица какво споделят работници и служители, които сега се пенсионират. Те са с дългогодишен стаж в нашата компания. Откриват трайни приятелства на работното си място, други намират стари познайници, а някои от тях създават и семейства.

Сега ще ви запознаем с Данаил Микински и Пламен Баръмов, които се срещат в казармата. Приятелството им е още оттогава. След това съдбата ги събира и на работното им място – в участък „Подготовка на масата“ в завода за керамика. Често се събират заедно със семействата си, за да отбелязват празници или просто, за да поговорят и споделят онова, което ги вълнува.

Данаил Микински, 14 години и 5 месеца в завода: „Пенсионирам се с най-добри чувства към всички ръководители и колеги от завода. Когато си изпълняваш задълженията коректно – отношението е коректно. Работих с чудесен колектив. Разбирахме се идеално и това ще ми липсва.“

Пламен Баръмов, 19 години в завода: „Винаги съм давал за пример социалните придобивки, които получаваме от работодателя – медицинско обслужване, подаръци, ваучери, безплатен транспорт и много други. Осигуряването е на реалната заработка и затова съм доволен от пенсията, която получавам. Благодарен съм за коректното отношение към нас!“

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).