За дръзките – копринено черно от Идеал Стандарт, произведено при нас

От юни на пазара е новата колекция за цялостно обзавеждане на баня на Идеал Стандарт в цвят копринено черно, която включва смесители, порцеланови мивки, мебели, тоалетни чинии и бидета, поддушови корита, душ кабини, душ системи и аксесоари за банята.

Баните в черно сега са модерни и се радваме, че можем да отговорим на голямото търсене с пълна програма от висококачествени продукти. Голяма част от тях се произвеждат в севлиевските заводи. За процеса ви разказахме в материала за „Подготовка на материалите“ в завода за керамика.

Копринено черното е контрапункт на традиционните бели керамични изделия и хромирани смесители. То придава приятно изискан вид на банята, внасяйки елегантно съвършенство, особено когато се комбинира с естествени материали като дърво, мрамор и камък.

Смесителите за умивалник с новото покритие са от колекция Ceraline, която притежава органични и цилиндрични форми, и от колекция Cerafine O, която внася екстранвагантност с яркия си дизайн.

В същото време колекцията Tesi предлага избор на мивки и мебели, както и тоалетни и бидета в копринено черно. Тоалетните чинии с деликатни форми и с иновативната технология за измиване AquaBlade® допринасят за ефективното използване на водата и за осигуряване на високо ниво на хигиена.

Черното въплъщава изисканост. То ще даде възможност на дизайнерите да преобразят всяко пространство, използвайки смело ефекта „изцяло черно“ или като създадат визуален контраст с присъствие на определени изделия в черно.

Копринено черното предложение на Идеал Стандарт се разширява и с черни аксесоари за баня и кухненски смесители.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).