20 студенти на летен стаж в „Идеал Стандарт – Видима“

С приветствие „Добре дошли!“ 20 стажанти прекрачиха прага на „Идеал Стандарт – Видима“. За поредна година компанията организира Стажантска програма за студенти „Път към успеха“ като част от цялостната политика за привличане на млади специалисти. По време на своя стаж те ще имат възможност да работят в различни области – планиране на производството, механика и електротехника, логистика и дистрибуция, финанси, човешки ресурси и други.

„По време на стажа си Вие ще работите с доказали се професионалисти и ръководители. Ще получавате напътствия от Вашите ментори, за да придобивате необходимите практически знания и умения. Вярвам, че с тази стажантска програма в нашия регион младите хора мога да намерят добро място да развият себе си и да градят кариера“, се обърна към тях Ярослав Дончев, изпълнителен директор на „Идеал Стандарт – Видима“ и ги насърчи да дават идеи и предложения, защото със своя младежки заряд и свеж поглед могат да допринесат за подобрения в процесите. Той даде пример със себе си: „Аз съм бил стажант в производството и благодарение на моите ръководители, които имаха впечатления от моите качества, умения и знания, продължих своят професионален път в отдел „Финанси“.“

„Първата ми година като стажант в „Идеал Стандарт – Видима“ беше като задължение, защото това беше изискването от училището, в което учех в Австрия. Следващите две обаче имах огромно желание да съм стажант заради знанията, които придобих, семейния дух между хората, които работят тук и които уважавам много“, сподели Цанислав Стефанов, който е за трета година стажант и ще бъде трета година в Техническия университет в София.

В „Идеал Стандарт – Видима“ на стаж ще бъдат студенти от: Технически университети – София, Габрово, Варна, Американски университет – Благоевград, Университет за национално и световно стопанство – София, СУ „Св. Климент Охридски“ – София, ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Велико Търново, INSA – Lyon /Национален институт по приложни науки в гр. Лион, Франция/.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).