Пореден жест на благородство и израз на загриженост

Безопасността на труда е основна ценност за нашата компания. Тя е непрекъснат процес и начин на работа – без начало и край. В „Идеал Стандарт – Видима” всеки е ангажиран в опазване на собствената си безопасност и безопасността на колегите до него, защото е важно да се прибираме след работа живи и здрави.

Ние произвеждаме с мисълта за здравето и благоденствието на хората. Имаме редица политики и инициативи в подкрепа на най-важната ценност – здравето. Една от тях отличава безопасното поведение и организацията на работното място. Това е изборът на „Екип на месеца по здраве, безопасност и 5S”.

За втори пореден месец нашите колеги от подпроцес „Производство на лети заготовки” заслужиха купата и грамотата за своето представяне. Нещо повече, със своите постижения те получиха правото да притежават златен сертификат за достигнато и поддържано изключително ниво на 5S и спазване на изискванията за безопасност при работа.

Техните успехи не стигат дотук! Те направиха пореден жест на благородство и израз на загриженост, като дариха средствата от тяхната награда за лечение на нуждаещи се колеги!

Благодарим Ви!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).