50 милионното изделие произведе завода за керамика

На 20 май в 21:39 ч. в завода за керамика бе произведено 50-милионното изделие в 23-годишната история на завода за керамика. Това е модел от колекция Exacto.

Изделието бе определено чрез специално активиран брояч в баркод системата на завода, чрез който може да се проследи пътя на всяко изделие по процеса. Благодарение на тази система знаем точно от кого и къде е произведено.

Модел Exacto e нов модел технологично сложна тоалетна, която е част от специалните ни предложения за 2021 г. Този модел е с технология без ринг –  Rimless+.

  • микроорганизмите няма къде да се скрият;
  • предоставя 100% достъп на измиване и поддържане на високо ниво на хигиена;
  • предпочитана технология за обществените места.

По случай излизането на 50-милионното изделие, ние ще дарим пълен ремонт на санитарното помещение в Дневния център в Габрово на „Териториална организация на сляпо глухите в Област Габрово“, за да споделим постиженията си.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).