Залесяване до крепостта Хоталич

 „Идеал Стандарт – Видима“ подкрепи ДЛС „Росица“ да бъде залесен терен източно от крепостта „Хоталич“ в Седмицата на гората. Компанията се включи в инициативата, която е част от социалните проекти на компанията, обединени под надслов „Силата да помагаш“.

Благородната идея, ентусиазмът, доброто настроение и хубавото време събраха съмишленици в околността на крепостта „Хоталич”, където в Седмицата на гората с участието на работещи в „Идеал Стандарт – Видима” бяха засяти фиданки от дъб-цер, кедър, смърч, бреза и червен дъб. В кратката откриваща част на събитието Ярослав Дончев и Иван Степанов, директор на ДЛС, обясниха как се е зародила идеята за тази инициатива и какви са ползите за Севлиево от предстоящото залесяване.  

В компанията на своите родители в засаждането на дръвчетата се включиха и деца от различни възрасти. Организаторите от ДЛС „Росица” в Севлиево се погрижиха за създаване на допълнителни преживявания за участниците. Всички присъстващите бяха много доволни и споделиха, че трябва да се провеждат повече такива инициативи.

След приключване на залесяването, желаещите имаха възможността да пояздят и в още по-пълна степен да се насладят на полезното и приятното в слънчевия априлски ден.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).