Грижата за природата – наша отговорност и убеждение

На 8 април проведохме първото от поредицата мероприятия, посветени на Седмицата на гората – залесяване в завода за керамика. То е част от социалния проект на компанията „Силата да помагаш“.

Студеното време и пронизващият вятър не попречиха на ентусиазираните служители да залесят младите брезички, защото грижата за природата винаги е била наша отговорност и убеждение.

Инициативата премина при стриктно спазване на мерките за безопасност.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).