„Идеал Стандарт – Видима“ е финалист в категорията „Компания 2021“ на Forbes Business Awards 2021

Радваме се да ви съобщим, че „Идеал Стандарт – Видима“ е финалист в категорията „Компания 2021“ в сектор „Производство“ на Forbes Business Awards 2021.

Според регламента в категорията „Компания на годината“ награда получава победителят във всеки от посочените сектори, а секторният победител с най-много точки получава голямата награда „Компания на годината“. Класиралите се на второ и трето място във всеки от посочените сектори се обявяват за финалисти и получават сертификат и лого “FORBES Business Awards 2021 финалист”. За приза в сектор „Производство“ се борят още „Престиж 96“ и „Уолтопия“.

В тази категория са участвали 55 компании.

На 30 март ще бъдат обявени победителите.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).