Мартеници за здраве, късмет и берекет

Мартениците за всички работници и служители на „Идеал Стандарт – Видима“ бяха изработени от доброволци и екипа на Младежки център, гр. Севлиево. Радваме се, че с дарените от компанията средства,  ще бъде осъществена по-мащабна инициатива, свързана с развитието на младите хора в града.

Баба Марта ориса работещите в завода за керамика за здраве и късмет. Облечена в национална носия и спазвайки противоепидемичните мерки, тя раздаде на всички мартенички.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).