Споделено от колеги с дълъг стаж в завода за керамика

Дни преди началото на 2021 година разговаряхме с няколко колеги от завода за производство на санитарна керамика, които са с 15 и 20-годишен стаж. Те споделиха за своите преживявания на работното място и отправиха своите пожелания към колегите за 2021 година:

Стефан Андреев, звено „Керамични проекти и нови технологии“, от 20 г. в завода: Двадесет години отлетяха мигом. Така е, когато работиш с млади хубави хора. Не забелязваш трудностите. Спъваш се и продължаваш. Стремиш се към нови предизвикателства. Разчиташ на колегите. И така с тяхна помощ целта е винаги постижима. Нека 2021 година, да бъде за вас и вашите семейства, по-добра и по-успешна!

Боян Ладжев, ПЛ 6 – зона преди сушене, от 15 г. в завода: Започнах работа в завода през 2005 г. Началото, както всяко начало, бе трудно, но постепенно свикнах, придобих опит и рутина, с подкрепата и внимателното отношение на по-старите от мен колеги. Струва ми се, че тези 15 години минаха неусетно. Искам да пожелая на всички мои колеги и семействата им здраве, успехи и дано догодина свалим маските и се почувстваме по-щастливи!

Александър Александров, ПЛ 1,2,3 – зона преди сушене, от 20 г. в завода: Преди 20 години, с много голямо желание започнах работа тук, в завода за керамика. И все още е така – идвам на работа и не съжалявам за нищо. Тогава бях млад, на 29 години, живота ми премина с годините прекарани тук. За мен най-ценното е, че се научих на дисциплина, на спазване на правилата, което смятам за много важно, особено в момента. Използвам този повод да пожелая на всички колеги да са щастливи, да се усмихват повече и да гледат положително на живота, защото след всеки лош период следва по-добър и ние трябва да вярваме в това!

Пламен Вълков, отдел „Механичен“, от повече от 15 години в завода: Започнах работа на 8 април 1998 г. като механик. Бяха много интересни, бурни, трудни години, но и много удовлетворяващи. Бяхме млади, ентусиазирани, мотивирани. Сега сме си пак същите, само малко побелели в косите. Вълнуващо е да виждаш как заводът израства пред очите ни с поставянето на всяка нова машина, линия и т.н. Сега всичко е по-лесно – има добра организация, инструменти, консумативи. Пожелавам на всички да бъдем здрави, да пазим човечността в себе си, да бъдем задружни в работата и в живота!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).