Коледа е – нека дарим топлина!

Дни преди Коледа „Идеал Стандарт – Видима“ проведе благотворителна инициатива под надслов „Коледа е – нека дарим топлина“ за децата от Центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания и Центъра за настаняване на деца и младежи до 28 години с увреждания в град Севлиево. Обърнахме се към работниците и служителите с апела да стоплим сърцата на 23 деца, да им вдъхнем надежда, да ги дарим с топлина и да им подарим коледно настроение.

В рамките на кампанията, за изключително кратко време, събрахме 5835 лв., с които да направим празника на тези деца топъл и красив, с богата празнична трапеза и подаръци. Компанията удвои събраната сума и с това общата стойност на дарението стана 11 670 лв. Събраните от служителите средства бяха дарени лично от Милена Богданова, директор „Човешки ресурси – Източна Европа“, на ръководителите на центровете Светослава Радева и Петър Петров в присъствието на заместник-кмета на Община Севлиево – Красимира Йорданова. Останалата сума от дарението е преведена по банков път на двете институции, която ще бъде използвана от ръководителите на центровете да подобрят средата на децата. 

„Много се радвам, че 250 колеги се включиха в тази нова и спонтанна инициатива. Това ясно показва, че нашите служители споделят ценностите на компанията – да прави добро за обществото. Вярвам, че поставяме едно ново начало на благотворителност и добротворство и заедно ще намерим още много съмишленици както сред нас, така и извън компанията. Защото доброто е заразно!“, каза Милена Богданова.

Светослава Радева, директор на ЦНСТДБУ,  изрази своята благодарност с думите: „Приемете нашата признателност и искрена благодарност за направеното дарение. Благодаря Ви, че сте част от  истинските и достойни хора, които откликнаха на нуждите ни в труден за нас момент!“

Признателност за дарението изказа и Петър Петров, директор на ЦНСТДМУ: „Приемете най-искрените и сърдечни благодарности и целувки от всички деца и младежи с увреждания! „Една от най-великите тайни на живота е, че единственото, което си заслужава да бъде правено е това, което правим за другите с любов.“

Желаем Ви светли коледни празници и щастлива Нова година!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).