Доброто е в нас

Преди няколко месеца споделихме за благородната постъпка на колегите от подпроцес „Шприцове“, които дариха наградата си за отличието „Екип на месеца по здраве, безопасност и 5S“ в помощ на нуждаещ се колега.

Сега историята има своето продължение, въпреки сложното и противоречиво ежедневие. А може би, точно заради това има противодействие. Единствената възможна сила е благородната постъпка – да събудиш вярата в доброто и надеждата, че има Човечност.

Работещите в подпроцес „Шприцове” в завода за санитарна арматура на „Идеал Стандарт – Видима“ за втори път бяха отличени с тази награда и отново направиха благороден жест. Техният пример „зарази“ с добрина и още един екип, този на процес „Пресов”. Благодарение на жеста от страна на двата екипа финансово са подпомогнати трима наши колеги, които в момента водят сериозна битка за своето здраве! Почувствали протегнатата ръка за помощ, тези колеги разбраха, че не са сами и не са забравени. В такива моменти вярата, че доброто ще победи става по-силна, а положителната енергия от благородната постъпка се разпространява и активизира в още по-голяма степен.

Вярваме, че доброто ще надделее!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).