Петър Христов разказва за лятната стажантска програма до… „Инженер производствена ефективност“

Какво си спомняте от времето, когато бяхте стажант?

Спомням си, че беше много интересно. Всичко беше ново за нас като стажанти и се усещаше едно вълнение всеки ден: „Каква ли задача ще ни дадат днес и дали ще успеем да се справим подобаващо?“.

Какви са приликите и разликите между стажа тогава и реалната работа днес?

Сега работя като „Инженер производствена ефективност“ в завода за санитарна арматура. Приликата е вълнението всеки ден за новостите. Опитът и познаването на производството, което придобих по време на стажа, много помагат в работата ми днес.

С какво се гордеете? Споделете един ваш успех в работата?

За момента нямам големи успехи, защото работя във фирмата от половин година. Мога да кажа обаче, че участвам в доста мащабни проекти и съм много амбициран да успея да ги завърша с подобаващ успех.

Какво пожелавате на нашите колеги?

Пожелавам на всички колеги да са здрави в тези времена на пандемия и да бъдат открити към новостите, които ни предстоят.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).