Йорданка Рачева споделя за лятната стажантска програма до… специалист „Парични потоци и кредитен контрол“

Какво си спомняте от времето, когато бяхте стажант?

Стажантската програма за мен беше изключително полезно и незабравимо преживяване. Прекарах едно страхотно лято, в което научих много неща, запознах се с чудесни професионалисти и много се забавлявах. Най-ярък спомен в съзнанието ми остави подготовката за празненството по закриване на стажантската програма. Всички стажанти усърдно работихме в екип и в края на лятото направихме много креативно и забавно шоу, с което благодарихме на нашите ръководители и колеги.

Сега сте специалист „Парични потоци и кредитен контрол“. Какви са приликите и разликите между стажа тогава и реалната работа днес?

Като прилики бих посочила, че както по време на стажа, така и в реална работна среда е много важно да умееш да работиш в екип и все още непрекъснато научавам нови неща. Относно разликите – по-голяма отговорност и увереност благодарение на натрупания опит и знания.

С какво се гордеете? Споделете един ваш успех в работата?

За най-голям успех считам това, че съм част от екип от професионалисти в Центъра за финансова отчетност, които ми имат доверие и разчитат на мен. Горда съм, че съм част от нещо голямо и моите усилия допринасят за общото благо.

Какво пожелавате на нашите колеги?

Пожелавам на всички колеги и техните семейства най-вече да са здрави и да са много позитивни. Нека тези тежки времена да отминат по-бързо и скоро да посрещнем нови стажанти!

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).