Разговор с Ивелина Ненова за лятната стажантска програма до… експерт „Финанси и стопански анализи“

Какво си спомняте от времето, когато бяхте стажант?

Спомням си приятните емоции от това приключение, притеснението от новото и неизвестното, което впоследствие се превърна в удоволствие от изпълнението на поставените ми задачи.

Сега сте експерт финанси и стопански анализи. Какви са приликите и разликите между стажа тогава и реалната работа днес?

Приликите между стажа и реалната работа днес са, че и тогава и сега научавам нови неща всеки ден. Разлики се откриват в начина на работа и увереността, с която я върша.

С какво се гордеете? Споделете един ваш успех в работата?

На първо място успех за мен е, че мениджърът и колегите ми видяха потенциал в мен и  останах да работя в завода за санитарна керамика и след приключването на стажантската програма. На този етап успехите за мен се изразяват в справянето с новите неща, с които се срещам в работата. А може би, най-големият ми успех тепърва предстои…

Какво пожелавате на нашите колеги?

Пожелавам им на първо място здраве – за тях и техните близки, пожелавам им да имат упоритостта, смелостта и късмета, за да успяват с всяка стъпка по пътя към успеха.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).